<strong>Kaira Clan aloittaa yhteistyön Tampere Saintsin juniorien kanssa</strong>

Kaira Clan aloittaa yhteistyön Tampere Saintsin juniorien kanssa

Kaira Clan julkistaa uuden yhteistyön Tampere Saints Juniorsin kanssa 21.5.2023 alkaen. Tampere Saints RY on amerikkalaisen jalkapallon seura, jolla on naisten ja miesten edustusjoukkueet sekä junioritoimintaa eri ikäisille lapsille ja nuorille.

Tampere Saints Junior ja Kaira Clan ovat solmineet kumppanuuden kannustaakseen nuoria terveellisiin elämäntapoihin. Yksi kumppanuuden näkyvimmistä ilmenemismuodoista on kesän aikana, kun Tampere Saintsin juniorit tuovat Kaira Clanin brändin pelipaidoissaan yli 20 peliin pelikentille ympäri Suomen.

Kaira Clanin toimitusjohtaja Tero Blomqvist toteaa: “On mahtavaa tehdä yhteistyötä Tampere Saints Juniorsin kanssa. Kairalle kansainvälisenä yrityksenä on tärkeää tukea paikallista juniorijoukkuetta. Yhteistyökumppanina Kaira Clan sitoutuu investoimaan aikaa, vaivaa ja asiantuntemusta saadakseen potentiaalisen yleisön huomion säännöllisesti Tampere Saints Juniorsissa”.

Kuva: Mikko Mäkelä

Harrastusten korkeat ja edelleen nousevat kustannukset aiheuttavat huolta monella taholla. “Amerikkalaisen jalkapallon harrastaminen Tampereella on edelleen kohtuuhintaista, ja kumppanien tuella se on helpompi myös pitääsellaisena. Olemme iloisia Kaira Clanin kaltaisista kumppanuuksista,” linjaa Tampere Saintsin puheenjohtaja Marko Husu.

Tietoja Kaira Clanista ja Tampere Saints Ry:stä


Kaira Clan

Kaira Clan on innovaatiokonsulttiyritys, joka toimii yhtenäisenä sisääntulopisteenä pohjoismaiseen digitaaliseen ekosysteemiin. Kaira Clan tarjoaa digitaalista yrityssuunnittelua, innovaatiokeskusten kehittämistä, kiihdytinohjelmia ja teknologian tutkimuspalveluita. Lisäksi yritys rakentaa kumppaneidensa kanssa ratkaisuja ja ekosysteemejä molempia osapuolia hyödyttävien myyntiverkostojen ja toimitusketjujen luomiseksi. Lisätietoja osoitteessa www.kairaclan.com

Tampere Saints Ry

Tampere Saints Ry perustettiin vuonna 1998 jatkamaan jo vuonna 1982 alkanutta amerikkalaisen jalkapallon paikallista harrastamista Tampereella. Aikaisemmin toimintaa harjoitettiin Tampere Rocks -, Tampere Ilves – sekä Pyynikki Patriots -nimien alla. Saints on vuosien varrella kasvanut muutaman kymmenen jäsenen harraste porukasta nykyiseksi vajaan 200 jäsenen seuraksi Tarkoituksena on edistää amerikkalaisen jalkapallon harrastusmahdollisuuksia Pirkanmaan alueella.

Seura järjestää ohjattuja harjoituksia ympäri vuoden, ja ottelutapahtumia eri joukkueille pääsääntöisesti kesän aikana. Seura toimii yhteistyössä oppilaitosten liikunnanopettajien kanssa kehittäen koulujen liikuntatunteja. Lisätietoja osoitteessa www.tamperesaints.fi

Yhteystiedot :

Tero Blomqvist

CEO, Kaira Clan

tero.blomqvist@kairaclan.com

Marko Husu

Puheenjohtaja, Tampere Saints Ry

marko.husu@tamperesaints.fi

Uusi yhteistyö alkaa Kaira Clanin ja Tampere Saints juniorien välillä!

Kuvat: Mikko Mäkelä